• Siguroni Veturen tuaj

    Mbulon dëmet e veturës tuaj në rast të aksidenteve në komunikacion kur ju jeni fajtor.
  • Ne kujdesemi për shëndetin tuaj kudo që ju udhëtoni

  • Shtëpinë tuaj në duar të sigurta

Sigurimet Top

Sigurimi i Prones

A keni menduar për rreziqet që i kanosen pronës dhe biznesit tuaj?

Sigurimi Kasko

Mbuloni demet e vetures tuaj ne rast te aksidenteve ne komunikacion kur ju jeni fajtor.

Sigurimi i Shëndetit

Ne kujdesemi per shendetin tuaj kudo qe ju ndodheni...

Reth Kompanisë

Rrugetimi i kompanis sonë 10 vjet ne fushen e sigurimeve

Suksesi i kompanisë sonë matet me rritjen konstante të numrit të klientëve tanë i cili sa vjen e shtohet, gjithashtu e pashmangshme është edhe rritja e besimit të klientëve tanë gjë që na mundëson edhe rritjen e kualitetit të ofertave tona dhe të detyrimeve që dalin nga sigurimet.

Kompania e sigurimeve SIGURIA, gjatë rrugës drejt krijimit të identifikimit të saj, por edhe më vone gjatë tërë kohës pati përkrahjen e pakufishme prej partnereve të saj, të cilët e përkrahen shumë dhe pa të cilët vështirë se do të mund të arrihej ky stad i zhvillimit te kompanisë.

Nga ta ne patëm përkrahjen morale, kritikat dhe sygjerimet më të sinqerta që ndikuan në perfeksionimin tonë.

Pse Ne?

Pse te zgjidhni kompanin Siguria...

Nese jeni lodhur nga byrokratizimi, parregullsit, pritjet e gjata, zvarritjet, etj… Atehere zgjidhni KS SIGURIA.

Perse duhet te zgjedhni KS SIGURIA

– Sepse klientet tane jane cdohere ne qender te aktiviteteve tona.

– Sepse ne jemi kompani 100% vendore me nje akcionar te vetem.

– Sepse ne ofrojme keshilla, perkrahje dhe mbulueshmeri te gjere.

– Gjendemi ne cdo cep te Kosoves me 7 perfaqesi dhe mbi 150 agjente qe punojne per ne.

– Klientet tane jane edhe partner tane.

– Ofrimi i sherbimeve te shpejta dhe korrekte mbetet perkushtimi yne.

 

SIGURIA, Mos kerkoni tjeter!

Media/PRESS

Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, emëron z. Rrahim Pacolli kryesues të delegacionit të Kosovës për kartonin e gjelbër në Bruksel

Prishtinë, 13 maj 2014 Zyra e Kryeministrit të Republikës Kosovës, emëron z. Rrahim Pacolli kryesues të delegacionit të Kosovës për…

Galeria